Onderhoud

Goed onderhouden verwarmingsketels verbruiken tot 12% minder.

 

Met een degelijk onderhoud verbeter je de energieprestaties van je verwarmingsketel en beperk je het risico op een deftect.

Verwarming is één van de grootste posten op onze energiefactuur, we betalen gemiddeld meer dan 1300 euro per jaar. Als je verwarmingsketel niet goed onderhouden is, wordt veel energie gewoon verspild. Dankzij een regelmatig onderhoud presteert je verwarmingsketel 5 tot 12% beter. Bovendien verleng je zo de levensduur van de ketel en kan je er langer van genieten.

 

Heeft uw verwarmingsketel nood aan onderhoud? Met één telefoontje kan er een afspraak geregeld worden .Vul dit korte formulier in en Bruno Vermeersch contacteert u zo snel mogelijk. In  dringende gevallen kunt u Bruno vermeersch bereiken ons bereiken op onze mobiele nummer.

 

In België is het overigens wettelijk verplicht om je verwarmingsketel te laten onderhouden. Dat is ook de reden dat het onderhoud moet worden uitgevoerd door een erkende technicus die een officieel attest kan afleveren. Bruno Vermeersch uit Aarsele helpt u om altijd in orde te zijn en waarschuwt je voordat je attest verloopt, zodat we een datum kunnen vastleggen voor het volgende onderhoud. 

 

Bij depannages of herstel verwarmingsketels op gas, focussen wij ons op, de eigen merken. Het spreekt voor zich dat wij voor onderdelen op stock, een betere service kunnen bieden. Mocht u problemen hebben met een ander merk, wendt u zich best naar de servicedienst van het officële merk of een verdeler in uw buurt.